Lille mig har gået noget tid på håndboldefterskole

Jeg har nu gået på håndbold efterskole [http://www.halstedhus.dk/efterskole-haandbold] nær Silkeborg i cirka 1 måned. Og det overstiger alt jeg havde troet på. Jeg var lidt urolig når jeg spekulerede over, hvordan det måtte være at være på håndboldefterskole. Da vi fra start skulle starte var jeg lidt genert. Men vi alle har det jo ens. Min roomie Gertrud går også til efterskole håndbold, så hende og jeg kan følges af sted. Det gjorde det trygt i starten. Nu kender jeg især dem, som også har valgt håndboldefterskole . På skolen går der over 88 efterskoleelever i alt, såeh jeg har ikke styr på navnene på hver eneste .

Hverdagen på håndbold efterskolen

Her på håndbold efterskole skal vi elever tiiidligt op .. for at ud at jogge ! Hyggejeg foretrækker at få havregryn imens jeg sidder med dynen i snegletempo. Efter vores tur ude får vi til gengæld lækker morgenmad. Derefter skal vi af sted til normal dansk- og matematikundervisning. Størstedelen af timerne om eftermiddagen træner jeg efterskole håndbold. Alle elever fra håndbold efterskole plus de øvrige sports linjer får middag omkring klokken 18. Når vi har spist skal samtlige elever sidde på vores værelse i 60 min. Stilletimen er i grunden temmelig rart at få en times tid, hvor alle slapper af/laver lektier. Anna og jeg ved ikke, hvornår vi ellers skulle få lektierne ordnet. Størstedelen af vores dag deltager vi i dansk eller engelsk eller træner efterskole håndbold og ved siden af det hænder der næsten hele tiden underholdning. Folk på gangen fremviser fotos, vi fejrer på gangen, vi konkurrerer i TP, slapper af til masser af film, klumrer rundt til lanche – og pludselig har en af de andre lige lavet en gæt og grimasser leg. Nu hvor at undertegnede et begyndt her på håndbold efterskole er jeg kun på værelset når vi har timen med stilhed eller radioen kører Det elektriske Barometer.