Mig og husbonden drømmer om at have sådan en af de dér træcarporte/carporte i træ som passer til den gamle villa

Mig og husbonden er som I ved skiftet adresse til at bo i hus, og derfor spekulerer undertegnede at det ville være oplagt, at mig og gemalen giver os selv et stk stor carport. Valget er faldet på et af utallige graciøse træcarporte man kan få. er vi begge heldigvis samstemmige. Langsomme har praktisk taget overvejet forskellige garager f et par måneder og jeg kunne i starten først finde nogen mildest talt afskyeligt smagløse udvalg, som slet ikke matcher vores nye villa. Gudskelog så opdagede jeg at manden og jeg har muligheden for at anskaffe os carporte i træ, som ganske enkelt er ret pæne og naturlige. Damen her mener ganske enkelt at de træcarporte virker fine.

Næste punkt er at vi begge blot må blive enige omkring størrelse og nuance, fordi træcarporte produceres i en hel del varianter. Min husbond foretrækker noget neutralt, mens mig på tværs vil nok foretrække carporte i træ i lækre toner, som vil matche eller være i kontrast til det nye parcelhus.

Herren og undertegnede vil ud og kigge på træcarporte fordi praktiske jeg oplever, ar det er generende at mangle noget overdækning, hvor jeg kan stille bestemorcyklen, hvis det er frostvejr . I kombination med, at Jonas har snakket om at han vil få en af de cool træcarporte der giver beskyttelse af vognen selvfølgelig, men tillige til at opbevare maling, tilbehør til bilen og værktøj og mere af den slags.