Min forlovede begriber ikke sandblæsning – hilfe bitte!

Gennem adskillige måneder har jeg været ejer af min egen virksomhed. Lige så længe jeg kan erindre, har egen forretning været en dyb eskapisme for mig! Det har altid tiltalt mig at være erhvervsdrivende. Jeg har desværre haft en hård begyndelse på livet, & jeg føler måske, at det er forklaringen på, at jeg kan karakteriseres ved et massivt behov for at tackle mine dilemmaer alene. Der fandtes ingen forældre til at forberede mig på dagligdagens anstrengelser. Min gesjæft sælger forskellige dimse-dutter til det brugbare hjem, heriblandt et plastvindue til en vinterhave, solarlux, udendørs foldedøre til en terrasseoverdækning, et pvc vindue & en plastdør til, hvor der er brug for den. Branchen er dyrisk, og derfor er der slåskamp om de mulige kunder, men jeg har evig og altid været en stærk person.

De gange en køber frekventerer min forretning og er på markedet efter et smart plastvindue, en bestemt type solarlux, en køn vinterhave, et pvc vindue til deres terrasseoverdækning, nogle specielle udendørs foldedøre, eller en hvid plastdør, er jeg parat med min imødekommende rådgivning. Jeg er interesseret i, at et ophold i min butik skal være en fantastisk hændelse. Begribeligvis går jeg også op i, at mine ”gæster” rent faktisk spenderer hele opsapringen på det plastvindue, den solarlux, den vinterhave, det pvc vindue, den terrasseoverdækning, de udendørs foldedøre, samt den plastdør, der indgår i mit sortiment. Men som det mest essentielle efterstræber jeg at etablere et forhold til mine kunder. Jeg begriber jo, at dét i mange tilfælde danner fundamentet for, at virksomheden opererer med avance. Jeg brænder for min forretning, og for at iværksætter, & bevise for verden, at jeg er en fantastisk person. Samtidig med dette ønsker jeg, at hjælpe mine kunder med at udvælge det helt perfekte plastvindue & solarlux, og købe dén vinterhave, de i længere tid har fantaseret om, det herligste pvc vindue til deres terrasseoverdækning, samt de udendørs foldedøre, og den plastdør, som opfylder alle deres drømme. Det resulterer i, at jeg er stolt af mig selv som menneske…