Min klejne hverdags sukkerforkælelse er karameller fra Svaneke karameller + chokolade fudge

Jeg kender til adskillige der virker pjattet med lakrids og den tendens til alt med lakrids som ruller endnu. Men jeg kan snarere lide chokolade fudge og karameller (karamelleriet.com). Mine aldeles udvalgte karameller er de Svaneke karameller (karamelleriet.com/item/klippestykker). Nøj de er appetitlige, selvom de er lidt mere bekostelige ift supermarkedets karameller. Firmaets karameller og chokolade fudge fås som hårde og blødere afarter, f.eks. har stedet karameller med lakridspulver, passionsfrugt og pebermynte. SKønt.

Undertegnede synes det er forblommet, at karameller som fx Svaneke karameller endnu ikke fik præcis så meget passion som lakridsen. Men for tiden har jeg da mine karameller plus min chokolade fudge fri for de fleste veninder. Snackende mig har Svaneke Karameller et sted i tasken i en praktisk æske i plastik med låg og gumler de lækre karameller som en lille snack. Så tygger undertegnede en enkelt eller to mens jeg tager bussen hjem efter jobbet.

Jeg introducerede min barndomsveninde Julie-Matilde for chokolade fudge og Svaneke karameller. Frøkenen er ligesom mig kommer til at blive meget lyksalig over især chokolade fudge. Faktisk så henrykt at frøkenen i dag laver hjemmelavede karameller og fugde. Vildt nok. Jeg kunne nok kopiere hende den dygtige med hjemmeskabte karameller, men jeg finder ik tid til at kreere i køkkenet, så jeg hygger med de elskede Svaneke karameller som den nemme løsning.