Min lillebror er temmelig optaget af dén smarte påhængsmotor…

Den skønneste kammersjuk er sin egen chef, og jeg overvejer, om jeg gøre det samme. Han har egen forretning, og forhandler materiel til joller, såsom eksempelvis navigationsudstyr. Lige for tiden er salget af en formidabel påhængsmotor {http://www.vestfynsmarinecenter.dk/index.php/motorer} i ekstrem stigning. Jeg har set ham arbejde hårdt, så jeg er vidende om, hvor meget dét gør krav på at være sin egen chef. Når et hverdagsliv kan karakteriseres ved en høj grad af frigjorthed, er der ik et præcist grænseskel imellem job og den frie tid, af den grund, at grænseskellene mellem dem udviskes. Dét resulterer i, at man under ingen omstændigheder har fri, fordi man kontinuerligt tager sit job med sig, også når man går hjem. & det er en problematisk kendsgerning, som gør mig vaklende, og forårsager, at jeg spekulerer på mine planer for mit kommende liv. Jeg har jo på nært hold været vidne til hvorledes, et sådant hverdagsliv på ingen tid kan udvikle sig til at være enormt stressende, & min allerbedste ven er ej en undtagelse.

En til problemstilling, som forårsager, at jeg nok engang funderer over, hvorvidt jeg vil være selvstændig, er, at jeg absolut ej har opdaget min interesse. Min mand er interesseret i grej til båden, og for hvilken innovativ påhængsmotor, som er kommet hjem til hans forretning. Jeg er absolut ej oppe at flyve over, om en påhængsmotor er ny eller ej. Min bedre halvdel ytrer ofte fabler om den & den påhængsmotor, & jeg kan sanse, at han er interesseret i det pågældende tema. & som den sidste randbemærkning må det siges at være det mest væsentligste når det vedrører vores liv på jorden: at opnå en indsigt i, hvad du er passioneret omkring, og dernæst gå målrettet efter, at du kan være beskæftiget med dét resten af livet. Jeg tror i hvert fald, at henrykkelsen toner frem, hvis man følger de just nævnte fidusser.