Min mellemste datter tager på fodboldefterskole efter ferien.

Et ophold på fodbold efterskole er, hvad vores ældste datter skal spendere det just kommende skoleår på! Vi glæder os alle sammen usandsynligt meget, men jeg må da ærligt sige, at det også bliver sørgeligt… Hun er 1. lille pus, som rejser ud, & vi skal gøre vores bedste for at vænne os til at være én mindre i huset… Det har i to år været hendes ønske at komme på fodbold efterskole, af den grund, at hun holder af fodbold! Hun har på sinde at kunne forbedre sine evner ved at deltage i meget efterskole fodbold, fordi hun lægger inde med en drøm om at spille fodbold på et professionelt plan. Vi har derfor valgt hendes kommende skole ud fra det kriterium, at det var en fodbold efterskole, som formåede at tilbyde rigtig meget efterskole fodbold. & selvfølgelig var det en fodbold efterskole, som er kendt for lige netop fodbold træning.

Tilbage da vi besluttede os for en bestemt fodbold efterskole følte vi, at der var åh så lang tid til… & nu er der egentlig ik mange uger til, at hun i 365 dage flyver fra reden. Så vi alle sammen har jo egentlig haft godt med tid til at forlige os med virkeligheden, men jeg synes stadigvæk, at det kommer til at være ulyksagligt ikke´ at ønske hende godnat… Men på samme tid er jeg jo super oppe og køre på hendes vegne, jeg er slet ikke usikker på, at hun får et fortrinligt år på fodbold efterskole! Jeg gik tilmed selv på en fodboldefterskole, da jeg var sytten år, & jeg havde et super skoleår. Mit ophold på fodboldefterskole er ærlig talt et år, jeg ofte tænker tilbage på… Så jeg prøver at huske Ellen på, at hun skal huske at værdsætte opholdet, mens hun er der, fordi inden hun ser sig om, er året omme… Jeg erindrer klar tog tydeligt, at jeg følte, at det efterskole år gik utrolig stærkt. Jeg er begejstret for, at hun tager sit fodboldtalent alvorligt, så selvfølgelig skal hun spille så meget efterskole fodbold som muligt. Men samtidig skal hun være bevidst om at hellige sig det kammeratslige også…