Min nye, fancy energimåler forsimpler min aflæsning af varme

Fornyelse af boligkvarterer og andre former for ombygninger omfatter foreningen, min lejlighed er i. Renoveringen involverer naturligvis de typiske steder som spisestue + badet samt for eksempel andre faldstammer. Dog forandres der også et og andet når det gælder energisiden. Eksempelvis har jeg fået opsat en ny energimåler inden for i min lejlighed, og det gør både aflæsning af varme og det personlige og fælles varmeregnskab særdeles meget nemmere. Min nye energimåler, som jeg er blevet ejer af, er modellen: ultralydsmåler. Der findes en bred vifte af plusser okring denne model. Måleren rummer en meget stor målepræcision, foruden at denne type har flere opgaver for tilslutning. Typen har det, vi omtaler som kommunikation uden grænser.

På navngivne dage er det mig påbudt at lave en aflæsning af lejlighedens måler. Men, jeg ved det ikke med sikkerhed, for sådan skulle jeg når jeg tjekkede den gamle. Men jeg er ikke informeret, hvorvidt den nye model er så godt udviklet, at energiselskabet Ding Dong har mulighed for at gennemføre aflæsningen fra et centralt sted. Under alle omstændigheder er det fundamentalt med en nøjagtig aflæsning. P.g.a. jeg bliver nødt til at anvende aflæsningen til mit private varmeregnskab, foruden at desuden vil ejerforeningen dertil benytte numrene, for så laver de et fælles regnskab for varme der har budget over, hvilket beløb jeg og naboerne henholdsvis skal budgettere med at betale a conto til vores energi- og varmeregnskab. Og særligt p.g.a. denne grund er undertegnede vild med den nyinstallerede måleinstallation, fordi så ved jeg med sikkerhed, at det var en aflæsning udført med største eksakthed.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>