Mine partnere og jeg forstår nu, hvorfor alle mener, at frankeringsmaskiner er brugbare…

Vi vil advare jer til at begynde med! Der følger lige nu, hvad nogen uden tvivl ville beskrive som et virkelig uinteressant blogindlæg vedr. frankeringsmaskiner [http://danastar.dk/produktkategori/frankeringsmaskiner/]! Men det forholder sig altså således, at jeg har erkendt, hvor tjekket en såkaldt frankeringsmaskine er! Og jeg har nu besluttet, at jeg skal spendere gysser på en frankeringsmaskine til kontoret. For snart tre år siden begyndte jeg min virksomhed, og virksomheden har på ingen tid tjent penge ind. Dét resulterer i, at firmaet i dag fremsender rigtig meget mere post end gesjæften gjorde i opstartsfasen. Vi har fundet ud af, at man med assistance fra en frankeringsmaskine kan spare ekstrem mange arbejdstimer. Særligt i mit nyligt etablerede firma, hvor vi indtil videre kun er få kollegaer tilknyttet, vil det være brugbart med en frankeringsmaskine, af den grund, at vi allerede rigtig travlt. Og så er det jo meget skørt at bruge værdifuld tid på at klistre frimærker på breve! Så vi er alle enige om at spendere gysser på en frankeringsmaskine!

Vi kan absolut ik afgøre, hvilken frankeringsmaskine, der ville være den kløgtigste mulighed. Jeg har prøvet at skabe mig et overblik over udbuddet, men jeg har endnu ej taget et valg. Jeg håber meget, at I, herlige følgere, er i stand til at hjælpe mig med at afgøre, hvilken frankeringsmaskine, som passer bedst til mit firma. Der findes både lokale og italienske sælgere af frankeringsmaskiner, & jeg besidder ikke kompetencerne til at afgøre, hvor det vil være skarpest at placere sine gysser. Helt instinktivt ville jeg lægge mine moneter hos en hjemlig distributør, af den årsag, at det så vil være virkelig meget lettere at tale, hvis jeg oplever repareringer. Men så alligevel har jeg oplevet, at de ikke-danske sælgere af frankeringsmaskiner koster ekstremt meget mindre end de danske. & som allerede nævnt, er jeg selvstændig med en nyligt etableret forretning, der akkurat lige skaber et overskud. Så af den årsag er det vigtigt, at jeg lokaliserer en frankeringsmaskine til en fortrinlig pris. Men selvfølgelig spiller maskinens kvalitet også ind på mit valg af frankeringsmaskine. Så jeg ser frem til, med jeres hjælp, at kunne lokalisere en frankeringsmaskine, der opfylder begge mine krav.