Moi kan kun forestille mig at det bli’r fedt og nyt at opstarte på musikefterskole der tilbyder efterskole sang + efterskole drama

Denne unge dames kommende otte mdr bli’r virkelig det mere awesome i mit liv, og det bunder i at moi her opstarter på efterskole. Sang og drama/teater er yours truly meget interesseret i, og derfor søger jeg for tiden efter den fedeste musikefterskole - www.orkesterefterskolen.dk/Musikefterskole, nær ved Ikast eller Brande. På den måde bliver der ikke alt for langt når jeg skal hjem til mine forældre på weekend.

Skøre jeg har studeret 2-3 debatindlæg skrevet af tøser, som de seneste år var på en efterskole. Drama-linjer er der ik så overvældende piger, der skriver om, men musikefterskole dukker der lidt op om. Når smarte jeg internetsøger på efterskole drama - www.orkesterefterskolen.dk/Efterskole_drama, opstår desuden flere ret grinagtige historier om efterskole drama – altså I ved efterskole drama, som I at tøser opretter rivaliserende grupperinger med indbygget fnidder. Dog forklarer langt de fleste af bloggerne omkring at være på musikefterskole eller lignende efterskoler med masser af nye venner og fine fag og oplevelser uden for skolen.

Undertegnede nyder at optræde og synge, og of course skal undertegnede hen på et stk musikefterskole og afprøve efterskole sang - www.orkesterefterskolen.dk/Efterskole_sang, og teater. Det skal nok blive rigtigt. Nå ja undertegnede skal eftersøge fremadrettet efterskole drama, efterskole sang og musikefterskole og fremfindedet google-maskinen viser for min fremtid. Jeg må hellere foretage min beslutning.

Ingen af mine veninder er ærgerligt nok friske på musikefterskole med fokus på efterskole sang og efterskole drama. Marie kan ikke lide at møde nye folk, så derfor vil hun selvfølgelig ikke afsted på efterskole. Imens Smilla er plattet med heste og sport og ønsker klart nok ikk at komme på musikefterskole men vil i stedet på en efterskole med heste. Så jeg skal opstarte på helt egen hånd. Ak og vel.