Når du forsøger at vælge terrsseoverdækninger, bliver pvc vinduer med sikkerhed betydningsfuldt

Hvad der præsenterer begejstring for mig i mit liv, er ej uvægerligt dét samme, som for andre, og folk er ej ens. Jeg tænker at denne lærdom er basalt at overveje, så snart at vi stilles ansigt til ansigt med folk, der ik har vores forståelse af verden. Lige siden jeg var en lille rolling har jeg været meget optaget af hvordan vi indretter os.

Det hænger sådan sammen, at i min familie brænder for iværksætteri. At være iværksætter brænder hele familien, vi for. At have muligheden for at etablere en forretning op fra bunden, & se virksomheden blive succesfuld, er for os alle et herligt adrenalinrush. Min og min brors farfar var indehaver af sin egen butik, der solgte udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre og plastdøre. Som lille rolling husker jeg klart og tydeligt, hvordan jeg syntes om at komme i hans butik.

Jeg synes, at det var herligt at analysere samtlige af de forskellige kærestepar, som besøgte hans butik. Efter at have spenderet så mange timer i hans butik, der solgte udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre og plastdøre, erkendte jeg, at der eksisterer mange forskellige forestillinger om det mest rigtige liv. På baggrund af min opvækst, hvor jeg hyppigt observerede kundernes valg af f.eks. udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre og plastdøre, fangede jeg, at vores omgang med ting udtrykker vores forståelser.

Hans firma besad et kæmpe sortiment af udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre og plastdøre. Det forårsagede, at de fleste købere spenderede adskillige timer i forretningen, for at købe akkurat dé indkøb, de havde behov for… Jeg kunne af den grund også bruge flere timer på at opdigte historier om de meget forskellige folk, & gætte på, hvorledes de var som individer! Timerne i butikken har forårsaget, at jeg som stor beskæftiger mig med konsumptionsstudier!