Netop hjemvendt fra højskoleophold, så kan jeg absolut sige god for højskoler

Søger du efter højskoler {https://www.uldum-hojskole.dk}? Selv overvejede jeg længe , om hvorvidt højskoler kunne være en ting for mig, men i dag imens jeg netop har færdiggjort mit højskoleophold {https://www.uldum-hojskole.dk/hoejskoleophold-paa-uldum-hoejskole} så kan jeg allerede udtale, at det har været de mange pengene værd. Højskoler figurerer med ret mange anderledes timer. Jeg havde bl.a. dans, privatøkonomi, film og svømning, dans, privatøkonomi, svømning og film som fag, imens øvrige højskoler foreslår højskoleophold med fokus på fotografi eller måske en teaterlinje eller sportslinje – lidt som efterskoler måske.

For dig som ikke helt ved, hvilken retning du vil er højskoler cool. Eller for de som at der vil tage et pause-år og hellere vil på højskoler end arbejde. Flere elever forener højskoler plus fritidsjob. Jeg var nu priviligeret og tog på højskoleophold uden at arbejde ved siden af.

Mens efterskoler var hot i 9. og 10. klasse orkede jeg ikke tage på efterskole. Men nu hvor jeg har gået på HF har mit højskoleophold været det bedste. Der er naturlivis undervisning men højskoler er så overhovedet ikk lige som gym. Du har masser af hygge på et højskoleophold og man skal ikke afsted til eksamen. Et soleklart lyspunkt ved højskoler, hvis du spørger mig.