Nu leder jeg efter en virkelig holdbar kaffeautomat!

Min knap så snobbede titel klinger således: ”blæksprutte”! Det vil altså sige, at jeg udfylder en del forskellige funktioner, og jeg har således ligeledes adskillige forskellige opgaver. Det er perfekt for sådan en som mig. Det var begribeligvis også derfor, at jeg søgte jobbet tidligere på året, af den årsag, at jeg vurderer det positivt, at min dagligdag er bygget op af adskillige forskellige ting. Men ovenstående kendsgerninger betyder samtidig også, at jeg ofte modtager nogle projekttyper, som jeg absolut ik’ har erfaring med. Det er sådan landet lægger lige nu, hvor jeg er blevet påbudt at opspore en splinterny kaffeautomat {frellsen.dk/kaffe/kaffeautomater/kaffeautomat} til receptionen. Jeg ved absolut ingenting om kaffeautomater {frellsen.dk/kaffe/kaffeautomater}… Dén kaffeautomat vi har nu er desværre kaput. Min arbejdsplads har desværre ingen fast leverandør af kaffeautomater, så af den årsag er der mig, der må finde frem til en isenkræmmer, som sælger kaffeautomater…

I forbindelse med denne tildelte arbejdsopgave, kom jeg til at tænke på værdien af alle Jer følgere! Jeg krydser fingre for, at I lægger inde med skarpe råd til, hvilke kaffeautomater, der er de bedste køb. Jeg ved f.eks., at dén kaffeautomat, der nu er smidt på lossepladsen, var forholdsvis svær at flytte rundt på, og dét behøver den næste kaffeautomat ikke absolut være. Ellers ligger landet således, at der ej er mange krav, som den næste kaffeautomat bare skal leve op til. Det faktum positionerer mig begribeligvis i en dejlig position, hvor jeg næsten på egen hånd kan købe lige nøjagtig den kaffeautomat, som jeg synes mest om. Men på samme tid, gør det også mit projekt mere indviklet. Som allerede forklaret ved jeg ingenting om kaffeautomater & efter, at jeg har undersøgt udbuddet af kaffeautomater, må jeg krybe til korset og indrømme, at jeg er nu enormt nedslået. Antallet af kaffeautomater er fantastisk stort, & jeg tænnker, at det er virkelig svært at danne mig et brugbart overblik. Af den grund håber jeg virkelig meget, at I kan og vil hjælpe mig med at finde den perfekte kaffeautomat til min arbejds plads. Dét ville nemlig gøre mig så glad, såfremt jeg kunne løse denne opgave meget tilfredsstillende.