Nyt foretagende Find Lejebolig – prøvet at gennemskue boligudlejning og udlejning af bolig

Lille mig kan bestemt ikk’ afvente at jeg skal rokere hjemmefra efter 3. g, hvorfor undertegnede er debutteret med at google boligudlejning - http://nordichousing.dk/faq/udlejer-er-det-en-fordel-eller-en-ulempe-at-boligen-er-moebleret/, , udlejning af bolig - http://nordichousing.dk/faq/udlejer-hvor-kort-tid-kan-man-udleje/, + søgeord i samme dur. Mit projekt Find Lejebolig - http://nordichousing.dk/, er jo min personlige idé. Personligt går jeg efter udlejning af bolig, mens søde far argumenterer for at de køber en lejlighed til mig. Min daddy er sørme blevet påvirket af bankrådgiveren. Men hvis det sker er det jo bedst at have overvejet, hvordan jeg foretrækker at bo i fremtiden. Sammenholdt med udlejning af bolig, så ka’ et køb af et styks lejlighed vidst nok ikk’ bekoste dig, hvis den unge ikk bli’r i boligen minimum 5 til 6 år. Og så mange år frem aner jeg sørme ik, hvilke præferencer jeg har. Det kan ske at jeg ville foretrække at studere og leve i Skanderborg og gå efter boligudlejning tæt på. Modsat kunne jeg starte på et studium, det er praktisk at jeg find lejebolig nær BrabrandRisskov og bor.

At rokere hjemme mit lille værelse er noget, jeg konkret ser frem til og jeg foretrækker altså forestillingen omkring boligudlejning i stedet for eje en etværelses andel. Vælger jeg udlejning af bolig kommer jeg til at være mere fri, ligesom jeg kan flytte når jeg gerne vil det, hvis starte flytte og find lejebolig, når moi for eksempel vil studere eller hvis jeg vælger drømmekæresten i en anden by.Min svigerinde residerer lige nu i andelslejlighed imens hun kører mere end 1 time hver eneste dag, som følge af at hun ikke kan få solgt lejligheden. Heidis historie påvirker mig, når jeg går efter udlejning af bolig og har opstartet egen Find Lejebolig efterspørgsel. Jeg har intet begreb om, hvor jeg ser mig selv have min bopæl eller ser mig selv læse når vi snakker om tre til fem år. Derfor er udlejning af bolig et bedre valg til mine behov end at købe en andel.