Nyt forsøg med at teste elektroniske cigaretter – Burde undertegnede teste det der e cigarett/elcigg

Moi har i månedsvis været ked af mine cigaretter. Lille jeg har hver morgen generet hals, & ka’ jo ikke fordrage at vide at jeg er bundet af tobakken og ha’ irritation med at være i en flyvemaskine i utallige timer til New Zealand om fem måneder uden at ku’ ryge en cigaret. V.h.a. en slags elcigg (http://www.e-bloss.se/elcigg/), elektroniska cigaretter (http://www.e-bloss.se/om-oss/elektroniska-cigaretter-faq/), e cigarett (http://www.e-bloss.se/) eller hvad de nu kaldes, kunne jeg undgå nogle af problematikkerne. Ved brug af elektroniska cigaretter sku’ det sørme være en mulighed at skrue ned for nikotinstyrken. Meget lovende.

Søs har smøget den siden hun var 17 men er i dag er Søster gået over til elektroniska cigaretter. Søs anbefalede moi, at jeg som hendes søster burde teste den e cigarett/elcigg hun gør brug af så snart, jeg kommer over på besøg. Det er ikke lige nu og her at undertegnede finder mulighed for at drage afsted til søs på Fyn, så jeg grubler over at tage søsters begejstrede skvadren for pålydende og personligt erhverve e cigarett på en webshop. På diverse webpages har jeg mulighed for at bestille en pakke til at starte med til elektroniska cigaretter til rimelige priser.

Elektroniska cigaretter, elcigg og e cigarett (som vidst er det samme), vil være sundere for lunger og hals & for sundheden generelt. E-cigaretter lugter tillige bedre. Moi er ik klar over hvorvidt det er prisvenlige end almen tobak … men sparsommelige jeg undgår bare stadig ik problematikker undervejrs. Meeen moi overvejer alligevel at gå over til e cigarett, elcigg eller elektroniska cigaretter.