Opgradering med praktisk hyndeboks, dækstol og hynder til havestole

Jeg er meget glad for at købe ting og sager til hjemmet, og mit førstkommende erhvervelse kommer til at blive alt muligt godt til vores terrasse som eksempelvis en dækstol, et par havestole, en hyndeboks og hynder til havestole. Vores havestole er ved at være trætte og gamle og jeg mener, at der med nyindkøbte stole samtidig lige så godt kan købe nye hynder til havestole.

Vi kunne godt bruge nye havestole, så vi og vores venner totalt kan spise sommerlige middage på terrassen. Vores få havestole lige nu er blot de lidt sarte plastikudgaver, men vi har nu kapital til at gå efter et par mere magelige og holdbare havestole. På samme tid håber jeg på et stk nydelig dækstol i træ, hvor jeg kan læse mine boligblade og nyde tilværelsen. En luksus i hverdagen.

En halvdyr hyndeboks er måske ikke uundværligt. Dette mener kæresten. Hihi. Men moi mener nu nok at han vil glæde sig over en rummelig hyndeboks der kan rumme vores dyre hynder til havestole, så han ikke skal bære hynder til havestole frem og tilbage mellem terrassen og bryggerset. Dér er det rart at have investeret i en hyndeboks.

Mangler nogle af jer som mig havestole + hynder til havestole, en dækstol eller en hyndeboks? Det kommer til at blive så skønt at nyde terrassen med flotte og solide havestole end vi gør nu i de gamle stole vi overtog i sin tid.