Rogn i ovnen med ønske om at blive fuldt ekstra hos gynækolog klinik Fyn

Gynækolog klinik Fyn » http://xn--gynkolog-fyn-8cb.dk/gynaekolog-klinik-fyn-middelfart, – eventuelt gynækolog Niels Lund » http://xn--gynkolog-fyn-8cb.dk/,

Jeg er med rogn i ovnen men det har virkelig været et uroligt forløb, og derfor har jeg planer om at tage til en gynækolog klinik Fyn til flere ultralydsscanninger. Siden min mand og jeg smed præventionen gik der langt over 1,5 år med barnløshed, og lægen var lige begyndt at foreslå at råde os til en speciallæge klinik Fyn til udredning og behandling. På det tidspunkt søgte jeg selv ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på internettet og læste bl. Andet om gynækolog Niels Lund der er en praxis nær på, hvor vi har hus i Middelfart.

Vi blev gravide og det udryddede alle vores ængstelser om ægløsninger og sædkvalitet. Men pludselig oplevede jeg at få blødninger og smerter. Jeg blev visiteret af min praktiserende læge til gynækolog klinik Fyn, men der var ikke noget de kunne gøre. 4 måneder henne, fik jeg en ufrivillig abort. Jeg og min mand forsøgte ikke at lade os slå fuldstændigt omkuld, men der var en tidsperiode, præget af bedrøvelse og smerte over vores tabte barn, som Rune og jeg havde drømt om så længe.

Henvisning til speciallæge klinik Fyn – fx speciallæge Niels Lund

Nu et halvt år senere er vi så gravide igen. Den praktiserende læge har fortalt os, at der skal holdes særligt tjek med mig, så hendes kollega vil henvise undertegnede til en gynækolog klinik Fyn. Vi har selv kigget lidt igennem i den gammeldags telefonbog og har igen fundet blandt andet speciallæge Niels Lund. Jeg ønsker at komme hos en klinik som for eksempel speciallæge Niels Lund og blive holdt nøje øje med og få tilbudt ekstra ultralydsscanninger, hvilket kan gøre mig tryg under svangerskabet, og lægerne kan støtte, i det tilfælde at der opstår komplikationer endnu en gang. Jeg er sikre på at sådan en tilføjet ro i sig selv kan være gavnligt.