Samtlige erhvervsmænd erkender, hvor kolossal en betydning et veletableret butiksinventar har.

Lige om lidt sker det! Jeg slår dørene op til min egen virksomhed! Jeg er fantastisk ekstatisk og tænker at dele denne nyhed med jer. Men jeg er absolut også frustreret over al ansvaret…

Mine partnere og jeg skal om tre uger udsmykke shoppen & jeg er klar til at modtage habile råd angående butiksinventar. Jeg skal til at spendere moneter på hyldeforkanter [http://www.pr-trading.dk/articleproduct/Hyldeforkanter/], et moderne hyldesystem [http://www.pr-trading.dk/articleproduct/Hyldesystem/], varesikring [http://www.pr-trading.dk/articleproduct/produkt_varesikring] & en brochureholder, der skal holde en stak magasiner. Jeg er bevidst om, at udbuddet er ekstremt stort! Og jeg er akkurat nu meget forvirret, så alle tricks er overdrevent af værdi! Jeg ved, hvor essentielt det er, at min butik fremtræder skøn for mine fremtidige besøgende. Derfor er det igeledes afgørende, at jeg finder det helt rigtige butiksinventar.

Jeg påtænker at få et butiksinventar, der er virkelig romantisk, da det er den stil, jeg selv allermest kan lide.

Lige så lang tid jeg kan genkalde minder, har jeg tænkt på at ville styre min egen grønthandler. Derfor er det en barne drøm, som lige for tiden går i opfyldelse. Men jeg synes naturligvis også, at der er ekstremt meget at skulle ordne lige for øjeblikket. Jeg lægger af den grund komplet vågen i min seng og funderer over hyldeforkanter, butiksinventar, hyldesystem, varesikring, og hvilken brochureholder, jeg skal vælge! Der er overdrevent mange afgørelser, der jeg skal tage. Men herligt nok har jeg en familie, der er der for mig, samt kollegaer, som ikke er blege for at give en hånd med. Men de omtalte folk ved desværre ingenting om hverken hyldeforkanter, butiksinventar, hyldesystem, varesikring eller hvilken brochureholder, der vil spille sammen med resten af indretningen. Derfor har jeg overdrevent meget brug for jeres hjælpende hånd. Er i bekendte med en virksomhed, som er fageksperter indenfor butiksinventar, som har mulighed for at rådgive mig? Jeg kender beklageligvis ik selv nogen, & jeg synes, at mine searches på internettet har været ufrugtbare…