Sexlegetøj til min fyr og mig

Min fyr og mig har set os om i en butik med sexlegetøj sammen for at erhverve noget forskelligt legetøj, eksempelvis en ny dildo, som skal benyttes til at få det gode sexliv igen, af den årsag at vi godt kunne tænke os at få erotik » www.amoro.dk/shop/frontpage.html, tilbage i forholdet. Det er ikke specielt ofte, at vi har sex, og hvis vi omsider har, så føles det en anelse kedeligt, så nu vil vi forsøge at bruge noget sexlegetøj for at få lysten til sex igen. Det eneste sexlegetøj, som mig og min kæreste indehavede før, var en dildo, som ej fungerede længere. Min fyr har været så stresset på arbejdet, at vores sexliv ej er ligesom før, til trods for at han elsker erotik. Han har faktisk altid været glad for forspillet, og han nyder at se på mig, imens jeg stimulerer mig selv med en dildo, lige når vi skal til at have sex.

Da mig og min fyr var inde i shoppen med sexlegetøj såvel som anden erotik, anskaffede vi os rigelige forskellige ting. Vi erhvervede både ting til mig, som fx en dildo, & ting til ham, samt noget, som vi begge kommer til at nyde. Det var meget sexet at kigge på sexlegetøj sammen med kæresten, og vi fik faktisk lyst til at gå hjem og have sex sammen straks…

Og vil I vide noget? Det var netop det, som vi gjorde!