Skaf transport til selv møbler & haveredskaber vha. en god trailer

Fantastisk brugbar er en trailer - http://www.trailergaardengantrup.dk/ – og kan jo anvendes til vildt mange gøremål. Faktisk er det en af de bedste investeringer, vi har gjort meget længe, & jeg kan ganske enkelt ikke sætte mig ind i, hvordan vi i første omgang har formået at klare os uden en trailer. Som ung forestillede jeg mig at eje en lille sportsbil, som jeg kunne bruge til at ræse ned ad de danske motorveje i. Nu hvor jeg er blevet forælder, er jeg dog henrykt for, at jeg i stedet besluttede mig for at erhverve mig en fornuftig 5-dørs øse, for at være tvunget til at fragte afkommet rundt i en sportsvogn ville godt nok være indviklet!

Indimellem har jeg imidlertid fortsat oplevet vanskeligheder med utilstrækkelig plads – fx i forbindelse med at vi har været i Daells Bolighus og købt nogle nye store møbler, der skulle slæbes med hjem i boligen. For min frue & jeg har valgt at indkøbe en trailer, er dette problem dog lykkeligvis ude af verden nu. Det føles nemlig en del lettere at smide den op i en trailer i stedet for at være nødsaget til at sætte den fast bag på bilen, når en af juniorerne skal hentes fra skolen med sin cykel. At det ikke alene er ifm. møbeltransport, at vores trailer kan bruges, har jeg fundet ud af. Det har desuden forekommet os meget enkelt at lægge affaldet op i traileren, hvis vi har haft behov for at tage på genbrugspladsen. I gamle dage blev vi jo tvunget til at køre flere omgange for at få det hele med.

Jeg er Blandt andet af disse grunde enormt glad for vores trailer. En genstand, enhver familie bør have glæde af, betragtes en trailer som værende.