Smarte termokasser, palletank og plastkasser til transportering og oplagning

praktiske og robuste plastkasser til blandet deponering har undertegnede i et stykke tid måtte undvære. Jeg har endvidere brug for termokasser til at transportere grøntsager, fisk mm i virksomheden. I starten af ugen fik jeg sørme samtidig overvejelser vedrørende at anvende en palletank med tap, når jeg skal ud til børnearrangementer og firmafester hvor der er drikkevarer i kæmpe mængder. Så nu opstøvede undertegnede et fordelagtigt firma, som at der sælger palletank, plastkasser & termokasser hvor jeg lagde en bestilling på det hele.

Jeg planlægger at tage i brug mine termokasser til f.eks til at imens jeg som selvstændig kører ud og transport af mejeriprodukter. De termokasser undertegnede har fået mig er en solid dimension med dæksel og kommer i en pæn mørk farve.

Den nybestilte palletank kan bruges til rengøringsmidler, fødevarer og regnvand. Nogle som at der opsamle regnvand i sådan en palletank, men jeg tænker, at den fx må være god til læskedrikke, de dage hvor der er børnearrangementer. Muligvis skulle jeg faktisk også bestile sådan en palletank hjem til regnvand.

Plastkasser udkommer i mange længder og bredder og sådan nogle plastkasser er ganske enkelt gudbenåede til transport og opbevaring af fisk, grøntsager og kød. Fx kan du erhverve dig klapsammelige plastkasser, så de ik optager meget plads, så længe de er pakket sammen. Det er den slags plastkasser, begejstrede mig købte.