Som forretningsejer tjener jeg penge på at tilbyde en klog glatførebekæmpelse!

Min største drøm er langt om længe gået i opfyldelse. Jeg har opstartet min egen gesjæft. Det er en betydningsfuld drøm, som jeg har haft siden jeg var ung. Men nu skulle det endelig være. & af den grund startede planlægningen ugen efter. Det passede ekstremt godt med, at vores små rollinger er kommet i skolealderen, så de ik har brug for lige så meget opsyn som da de var nyfødte. Min reailistiske kone syntes også, at hvis jeg havde i sinde at virkeliggøre min drøm, måtte det være nu, før at vi begge blev for gamle! Min virksomhed tilbyder snerydning København (http://www.totalsnerydning.dk/snerydning) fortrinsvis, & saltning af veje (http://www.totalsnerydning.dk/saltning) og en fantastisk glatførebekæmpelse (http://www.totalsnerydning.dk/saltning/glatfoerebekaempelse). Jeg har i mange år været ansat indenfor glatførebekæmpelse, i særdeleshed snerydning København og saltning af veje. Men jeg ville have nye udfordringer, & jeg har i evigheder overvejet seriøst at blive chef. & jeg bestemte mig for at blive indenfor samme område…

Hvad jeg derimod ikke forstår, er , hvordan man momsregistrerer sin forretning… Og her er det, at jeg afhænger af Jer! Jeg håber, at I kan tilbyde mig nogle kløgtige råd vedrørende dette uoverskuelige emne. Jeg har flygtigt overvejet at begynde på et aftenskolekursus for at tilegne mig viden omkring dette emne. Men jeg må krybe til korset og indrømme, at jeg ikke synes, at der er tid til det. Så jeg tænker, at jeg hen ad vejen på egen hånd kan lære at forstå det mest essentielle. Jeg har adskillige gange oplevet, hvordan diverse internetsider er et fantastisk sted at høre om andres erfaringer. Jeg deler glædeligt min erfaring med normal glatførebekæmpelse, samt saltning af veje og min erfaring med fortrinsvis snerydning København. Men eventuelt er dét ik den erfaring, der de fleste behøver! I mellemtiden beder jeg til Gud om, at I har lyst til at være mig behjælpelig. I forvejen synes jeg, at der er ovenud mange opgaver som skal ordnes, i sammenhæng med etableringen af min forretning. & det kræver, at man skal sætte sig ind i fuldstændig nye problemstillinger hele tiden!