Spritnye liftgardiner i hjemmet

Vi har gang i en stor renoveringsopgave i boligen, af den grund at vores stue såvel som soveværelse nemlig skal gøres i stand. Vi vil blandt andet have nogle spritnye gardiner, fordi de gamle liftgardiner » www.jemtex.dk/liftgardiner, er særdeles nedslidte. Dog har vi et problem. Vi, min fyr og mig, kan ej finde ud af, hvorvidt vi vil anskaffe væg til væg tæpper » www.jemtex.dk/taepper/vaeg-vaeg-taepper.html, » www.jemtex.dk/taepper.html, el. gulv og tæpper. Antageligvis kommer de helt nye liftgardiner til at være i nogle lyse farver, således at rummet ikke bliver så sort, til trods for at gardinerne er trukket ned. Jeg ser frem til at få nye liftgardiner. Jeg kunne godt tænke mig gulv foruden tæpper, af den grund at det efter min mening er kønnest, men min mand vil gerne have nogle væg til væg tæpper, af den grund at de får det til at se hyggeligt ud. Ydermere mener han, at vores tre unger ikke slår sig ligeså nemt, når de fjoller rundt, såfremt vi køber væg til væg tæpper. Jeg synes dog stadig, at vi bør anskaffe gulv & tæpper, fordi vores unger jo overhovedet ikke skal lege så vildt i stuen. Det er da altid noget, at jeg og min fyr er nået til enighed om liftgardinerne. Det er mit håb, at vi også snarligt finder løsningen på tæppeproblemet. Vi har jo yderligere et væld af andet at lave end tæpper.