Trægulv i fyr, gran, ahorn, ask, birk, bøg el. eg

Splinternyt gardin {www.jemtex.dk/gardin} glæder jeg mig til at få. Et nyt gardin må jeg anskaffe, grundet at mit nuværende rullegardin {www.jemtex.dk/rullegardin} er rigtig grimt. I næste uge skal jeg for øvrigt få et helt nyt trægulve {www.jemtex.dk/traegulve.html}, og jeg har tillige tænkt mig at anskaffe gulvtæpper. Jeg tror, at jeg får et mørkt trægulve, af den årsag at et mørkt gulv er utrolig yndigt. Ligeledes synes jeg, et sort gardin er meget nydeligt. Jeg vil ydermere gerne have et mørkt trægulve, på grund af at det er i god kontrast i forhold til min stue, som er meget lys. Dog kan jeg ej komme til enighed med mig selv om, hvorvidt jeg skal købe et gulv produceret af fyr, gran, ahorn, ask, birk, bøg el. eg. Derforuden kan jeg ej finde ud af, hvilket et gardin som er det bedste valg. Jeg vil formentlig anskaffe et rullegardin, ligesom jeg har nu, men jeg kan få rådgivning fra en ekspedient, når jeg samtidig skal erhverve et trægulve. Jeg må for øvrigt finde ud af, den slags rullegardin jeg skal bruge penge på, på grund af at det er muligt at spendere penge på utallige forskellige slags. På grund af at min tante har en meget større viden om sådan noget end mig, vil jeg derudover tage hende med. Mit håb er, at sælgeren i forretningen yderligere kan hjælpe mig med valgprocessen.