Vallakken Samson bryder sig hverken om hestepraksis el. hestedyrlæge Nordsjælland

I lige så lang tid, som jeg kan mindes været vældig interesseret i dyr, og af den årsag ejer jeg både katte, hund og en hest. Det er på den anden side ikke udelukkende liv og glade dage, da der nogle gange ydermere også er ubehagelige problemer, der må klares – for eksempel kastration kat…

Efter en omgang sterilisation kat [www.dyrgod.dk/om-os/information/sterilisation-kastration-kat] er min Putte ikke helt sig selv, & derfor bør han pylres om med velsmagende kattefoder [www.dyrgod.dk/om-os/information/hundefoder-og-kattefoder]. Jeg synes nemlig, at det er så synd, & af den grund vil jeg med fornøjelse forære mine dyr en bette himmerigsmundfuld, efter at de har været noget så frygteligt igennem.

Ponyen har også tit sundhedsproblemer, selvom den dog ej oplever sterilisation kat. Den skal for eksempel ofte på tur til dyrlægevagten Nordsjælland [www.dyrgod.dk/om-os/information/dyrlaegevagten-dyrlaege-nordsjaelland], & det kan den helt sikkert ikke lide…

Dyrlæge Nordsjælland er dog meget kyndig, men af den årsag er det nemlig alligevel ikke fornøjeligt. Efter et smut hos dyrlægevagten Nordsjælland skal jeg af den årsag altid i butikken og indkøbe en smule velsmagende til mine dyr. Det er nemlig både her, hestepraksissen er lokaliseret, men det er ligeså der, der ordnes sterilisation kat!

Sådanne hændelser er man imidlertid nødt til at acceptere, såfremt man er dyreven, men det generer mig ikke. Jeg holder jo af mine dyr, & i realiteten føler jeg ligeledes, at det er rart, når jeg får chancen for at indkøbe en smule ekstra indbydende kattefoder til de tumlinger. Det gør mig simpelthen så kåd at være klar over, at de modtager noget indbydende, som de helt sikkert vil elske! Når det bare er en gennemsnitlig tirsdag får de selvfølgelig ligeledes indbydende mad, men det er trods alt noget helt specielt, at de modtager sådan en indbydende delikatesse.