Vedrørende at arbejde med catering + brug for flere plastkasser, termokasser og en IBC palletank

Solide plastkasser til diverse opbevaring har mor her i et stykke tid gået og manglet. Jeg kan samtidig mangle termokasser til at fragte fødevarer i virksomheden. Først på måneden tænkte jeg over at bruge en IBC palletank med tap, når jeg skal af sted til firmafester og børnearrangementer og medbringe store mængder drikkevarer. Jeg har gud ske lov fundet et fornuftigt firma, som sælger IBC palletank, plastkasser & termokasser hvor jeg bestilte det hele.

Plastkasser kan findes i utallige varianter og de plastkasser er simpelthen praktiske til transport og opbevaring af fisk, grøntsager og kød. Man kan fx erhverve dig plastkasser der er foldbare, som så ik står og fylder, hvis de er pakket sammen. Præcis de plastkasser har begejstrede mig besluttet at købe.

Den splinternye IBC palletank er god til regnvand, læskedrikke og rengøringsmidler. Flere der gør brug af sådan en IBC palletank til at indsamle vand, men min plan er, at tanken f.eks. er fornuftig til saft, mens undertegnede skal ud til markedarrangementer. Det er værd at overveje at jeg også sku’ supplere med et styks IBC palletank hjem til regnvand.

Termokasser har jeg planer om at anvende til for ekselpel til at i mens undertegnede kører ud og fragt af isterninger. Overvejende mig har fået de nye termokasser i en anvendelig dimension med lukkemulighed og valgt i en pæn mørk farve.