Vha. frankeringsmaskiner vil dine ansatte bruge deres tid på mere vigtige arbejdsopgaver

Forretningen, som jeg begyndte for snart 7 år siden, har så småt tjent nogle penge ind. At vi nu sender en stor mængde mere post end forretningen gjorde i starten, har hvilket bevirket. & så virker det jo skørt at spendere dyrebar tid på at frankere breve!

Jeg er ik interesseret i at kede kære med-bloggere, men … skuffe jer! Kollegaerne og jeg har fundet ud af, at man med en frankeringsmaskine har chancen for at spare ekstrem mange arbejdstimer. Og vi har i sidste måned truffet den afgørelse, at jeg må købe en frankeringsmaskine til min nystartede virksomhed.

Jeg har forsøgt at danne mig en klarhed over udbuddet, men jeg har overhovedet ej taget en afgørelse. Jeg kan absolut ej afgøre, hvilken frankeringsmaskine, som ville være det bedste for firmaet. Lige umiddelbart ville jeg gå til en dansk distributør, da det i så fald vil være fantastisk meget lettere at snakke sammen, hvis jeg kommer til at opleve problemer. Der kan findes både danske & engelske sælgere af frankeringsmaskiner (danastar.dk), og jeg formår ik at afgøre, i hvilken butik det ville være mest kløgtigt at placere sine gysser. Men så alligevel er det som om, at de uden landske forhandlere af frankeringsmaskiner koster virkelig meget mindre end de hjemlige firmaer. Og som just formidlet, er jeg selvstændig erhvervsdrivende med en nyetableret forretning, der kun lige skaber et overskud.

Men ikke desto mindre er sagen den, at partnerne og jeg har forstået, hvor brugbar sådan en frankeringsmaskine er! Det ville være formidabelt med en frankeringsmaskine, af den grund, at vi i forvejen oplever travlhed, i endnu højere grad i mit nyligt etablerede firma, hvor vi indtil videre alene er få ansatte. Vi har meget mere lyst til at bruge tiden på mere afgørende projekter, og til dét formål, køber firmaet en frankeringsmaskine! Så derfor er det vigtigt, at jeg lokaliserer en frankeringsmaskine til en god pris. Men naturligvis spiller maskinens kvalitet desuden ind på min beslutning af frankeringsmaskine. Derfor: giv gerne tip top råd til en temmelig billig & god frankeringsmaskine. Jeg håber inderligt, at I, rare følgere, er i stand til at hjælpe mig med at beslutte, hvilken frankeringsmaskine, som matcher mit krav. Det var således lige nu, hvad bestemte kvindfolk evt. vil betegne som et ekstremt søvndyssende indlæg vedrørende frankeringsmaskiner!