Vi leder efter skoler, som har efterskole dans på et anerkendt niveau.

Vores dejlige datter tager på efterskole om fire uger. Dette ophold er noget hun selv er kommet på! Men det er ingen hemmelighed, at også jeg tror, at et sådant ophold er en vanvittig god idé!! Min yndlings datter har uheldigvis været anbragt en folkeskole-klasse, hvor der har været enormt meget mobning… Det er ik’ udelukkende hende, at klassens mobning er rettet mod, men alt det mobberi har skabt en skrækkelig omgangstone og stemning. & jeg tænker, at det er super duper godt, at hun rejser væk fra dét. Hun ønsker at tilmeldes en efterskole sjælland [www.odsherredsefterskole.dk/Infosider/info_undervisning.html]. Det har hun truffet som beslutning, af den grund at det er tilpas langt væk fra hendes søde forældre!! Men samtidig ik´ så langt, at det tager evigheder at tage hjem på weekend-besøg. Hun går virkelig meget op i ball room dancing, så vi leder efter en efterskole, hvor de tilbyder efterskole dans [www.odsherredsefterskole.dk/Infosider/info_dans.html]! Hun har danset meget siden hun var en lille pige, og har ligeledes altid holdt af at performe! Af den årsag vil hun således gerne opstøve en efterskole, hvor det er muligt, at man kan performe efterskole teater [www.odsherredsefterskole.dk/Infosider/info_drama.html]

Der er ej tvivl om, at vores datter ophold på en efterskole sjælland er en super ide!! Men samtidig må jeg da også være ærlig & sige, at det bliver super sørgeligt, at hun for en god rum tid ska leve væk fra os. Jeg tænker ret sikkert, at det kan forklares ved, at hun er det 1. barn, der ik skal bo hjemme længere! Til mit held har vi stadig en hjemme hos os, som vi kan tage om! Jeg er slet ik’ tvivlende omkring, at vores rare datter kommer til at være glad for at kunne udtrykke sig med både efterskole dans & efterskole teater. Så naturligvis skal hun tage på efterskoleophold, også selvom hendes MOAR har lidt vanskeligt ved at overlade hende til hende selv!! Jeg gik faktisk selv på en efterskole sjælland, af den årsag er jeg bevidst om, hvor godt sådan et efterskole ophold ka være! Jeg havde en eventyrlig tid på min efterskole, og dét under jeg hende selvfølgelig også! Dét har hun helt sikkert fortjent efter nogle virkelig svære år.