Vores datter synes om efterskole fodbold.

Et ophold på fodboldefterskole er, hvad vores mellemste datter skal bruge det just kommende skoleår på. Vi ser alle frem til det, men jeg må da alligevel stå ved, at dét også kommer til at være lidt trist…! Hun er det allerførste pus, der ”rejser fra” familien, og vi skal forsøge at vænne os til at der er én mindre i i hjemmet! Det har altid været hendes allerstørste drøm at blive indskrevet på en fodbold efterskole, af den årsag, at hun spiller rigtig meget fodbold! Hun efterstræber at kunne blive bedre ved at deltage i meget efterskole fodbold (http://www.halstedhus.dk/efterskole-fodbold), af den årsag, at hun har en forhåbning om at kunne leve af at spille fodbold. Vi har således kun valgt hendes skole ud fra dét ene kriterium, at det var en fodbold efterskole, som formåede at tilbyde en betydelig mængde efterskole fodbold. Og naturligvis var det en fodbold efterskole, der er kendt for lige netop deres kompetente træningsprogrammer…

Det mærkes som sytten år siden. & nu er der egentlig ik’ overdrevent mange dage til, at hun for et år ”forlader” familien! Så vi i familien har i grunden haft godt med tid til at vænne os til tanken, men jeg synes dog stadigvæk, at det kommer til at være ulykkeligt ikke´ at kysse hende godnat! Men samtidig hermed er jeg jo bestemt super duper ekstatisk på hendes vegne, jeg er på ingen måde usikker på, at hun kommer til at få et eventyrligt år på fodbold efterskole! Jeg gik tilmed selv på en fodboldefterskole, dengang da jeg var sytten år, & jeg havde et fantastisk ophold… Mit år på fodboldefterskole er i grunden et år, jeg okay hyppigt tænker tilbage på! Så jeg forsøger at huske vores datter på, at hun skal huske at nyde det, imens hun er der, for før hun får set sig om, er efterskoleåret gået… Jeg erindrer med tydelighed, at jeg syntes, at mit år gik fantastisk hurtigt. Jeg er begejstret for, at hun tager sin fodbold alvorligt, så selvfølgelig skal hun spille så meget efterskole fodbold som muligt. Det vil absolut gavne hende senere, men på samme tid ska hun være bevidst om at pleje de kammeratskaber, der dannes…