Vores kære små drømmer om, at vi alle rejser til USA!

Skal jeg beskrive mig selv, vil jeg fortælle, at jeg har altid brudt mig om at opleve nye ting. Jeg kan derfor helt sikkert vedkende mig dét skarpe ordspil: at rejse er at leve… Jeg er jævnligt væk hjemmefra i lang tid, de gange jeg tager på en af de såkaldte langtidsrejser. Jeg organiserer til hver en tid mine ferierejser {www.samson-travel.dk/forside} således, at jeg får mest ud af det. Det afføder, at dagsprogrammerne altid er propfyldt, af den grund, at jeg har i sinde at nå at prøve så meget som er realiserbart. I de tilfælde hele familien rejser fra Aalborg {www.samson-travel.dk/rejsetyper/rejser-fra-aalborg} & rejser til USA {www.samson-travel.dk/rejsemaal/usa} for eksempel, kan jeg mærke allerede om morgenen, at jeg glæder mig! & hele optakten med at skitsere og købe fremtidge langtidsrejser er helt en overjordisk fornemmelse. Jeg vil netop at chancen for at nyde udsigten til nærtforstående ferierejser i flere uger…

I løbet af mit liv har jeg været begunstiget med at udforske utallige lande. Min mening er at nå at rejse rundt i samtlige af verdens samfund. Og jeg stræber efter at fortsætte med at rejse, just indtil jeg ik længere er ved mine fulde fem! Dét er mageligt, i det tilfælde, at ægtefællen og jeg rejser fra Aalborg og rejser til USA f.eks., hvilket kan forklares med, at lufthavnen lægger i gåafstand fra vores hjem. Så er det normalen at gå hjemmefra i god tid, inden mit fly letter, fordi der eksisterer ikke nogen som helst ting værre end at stresse. Når man eks. rejser til USA & rejser fra Aalborg lufthavn, ved jeg, at man er forpligtet til være der mindst nogen timer før. Jeg har deltaget i så mange langtidsrejser, at jeg beskrive fremgangsmåderne omstændeligt. Jeg er så kløgtig til at navigere i denne verden, hvilket kan forklares med, at jeg har været på et utal af ferierejser, derfor er jeg altid vidende om, hvad som venter mig i en afgangshal. Mit næste eventyr ligger lige rundt om hjørnet, når jeg atter engang rejser til USA. Denne tur er sammen med hele den pukkelryggede familie, vi rejser fra Aalborg lufthavn i efterårsferien…